Ιανουάριος 2017

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που συνηθίζουμε οι περισσότεροι να προγραμματίζουμε στόχους και γιατί όχι, να ονειρευόμαστε επιθυμίες.

Για εμένα, ο εργασιακός μου στόχος για το 2017, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων στις φυσικές θεραπείες που εφαρμόζω στο Ιατρείο Ποιότητας ζωής. Μία ιατρική διαδρομή, που ξεκίνησε απελπιστικά μοναχικά πριν από είκοσι περίπου χρόνια, η παρέα της οποίας σήμερα έχει πλέον μεγαλώσει.

Η θηλυκότητα των stars του Hollywood, παρουσιάζεται γεμάτη φυσικότητα χωρίς μακιγιάζ ή photoshop στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2017 από τον πλέον διάσημο φωτογράφο Peter Lindberg. Όπως ο ίδιος αναφέρει, στόχος του είναι να βοηθήσει τη γυναίκα να απελευθερωθεί από την επιδίωξή της για την αιώνια νεότητα και τελειότητα, κάτι που είναι όμως άκρως αντιφατικό με τη γυναικεία φύση.

Έχουμε περάσει πλέον σε μία εποχή που δεν έχουμε ανάγκη να κρυβόμαστε. Ο καθένας μας έχει τη δική του ομορφιά και αυτό είναι το πιο ωραίο. Το ζητούμενο είναι το πώς θα ενισχύσουμε στην εξωτερική μας εμφάνιση και στον εσωτερικό μας κόσμο.

Επιτέλους, το 2017 πέφτουν οι μάσκες!

Καλή και όμορφη χρονιά!

Δρ. Σοφοκλής Χατζημωυσής

Dr. Sofoklis Hadjimoissis
Doctor of Medicine
Specialist in Primary Health Care, 
Aesthetic Medicine and Anti-aging
PhD in Obesity, University of Athens