Μάρτιος 2017

 Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Ασφαλώς, στο χώρο του Ιατρείου Ποιότητας Ζωής, δεν υπάρχουν περιθώρια κοινωνικών, ιστορικών και πολιτικών αναλύσεων. Υπάρχει όμως μια κεντρική φιλοσοφία που διέπει κάθε επιλογή μας: αυτή που προάγει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της επιστήμης και της ζωής.

Ως εκ τούτου, η φιλοσοφία μας, επικεντρώνεται στη φυσιολογική λειτουργικότητα του οργανισμού, η οποία στις σημερινές συνθήκες βάλλεται περισσότερο από ποτέ. Αρκεί να σκεφτούμε τρεις μόνο από το σύνολο των παραγόντων που την πλήττουν: διατροφή – ατμοσφαιρική ρύπανση – στρες.

Η επιστημονική μας απάντηση και στόχευση στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας του οργανισμού, δε χαρίζει μοναχά αντιγήρανση και υγεία, αλλά και μία αισθητική εμφάνιση που αναδεικνύει την προσωπική ομορφιά της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Αυτή είναι η προσφορά μας στη γυναίκα – υγιή οργανισμό – άνθρωπο. Αυτό είναι το δώρο του Ιατρείου Ποιότητας Ζωής για την Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζουμε τυπικά, στις 8 Μαρτίου, αλλά και για κάθε μέρα, ως οφείλουμε, να γιορτάζουμε ουσιαστικά.

Καλό μήνα!

Dr. Sofoklis Hadjimoissis
Doctor of Medicine
Specialist in Primary Health Care, 
Aesthetic Medicine and Anti-aging
PhD in Obesity, University of Athens