Χρόνια Κόπωση

Το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης είναι μια μάστιγα της εποχής μας που πλήττει κυρίως τη μέση ηλικία. Δημιουργείται από το stress και την κακή διατροφή, σε περίπτωση που δεν υφίσταται νόσος. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η κούραση που επιμένει για περισσότερο από 6 μήνες και δεν υποχωρεί με ξεκούραση ή ύπνο. Άλλες ενδείξεις είναι η ατονία, οι μυϊκοί πόνοι και η έλλειψη διάθεσης.

Είναι γεγονός πως η χρόνια κόπωση αφορά κυρίως ανθρώπους με πολλές υποχρεώσεις, ενώ επηρεάζει σημαντικά την ικανότητα του ατόμου να ανταποκριθεί στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η θεραπεία αποκαθιστά την έλλειψη ενέργειας στην καθημερινότητα του πάσχοντα μέσα από ένα στοχευμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που μπορεί επίσης να περιλαμβάνει επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής ή και ενέσιμη θεραπεία αλλά και υδροθεραπεία εντέρου.

Αποτοξινωτική και βιολογική προσέγγιση.

Θεραπεύοντας το σύνδρομο. Η θεραπεία αποκαθιστά την έλλειψη ενέργειας στην καθημερινότητα του πάσχοντα μέσα από ένα στοχευμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης. Επίσης μπορεί να περιλαμβάνει επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής ή και ενέσιμη θεραπεία αλλά και υδροθεραπεία εντέρου.