Ολιστική Αποτοξίνωση – Μέθοδος Σοφοκλή Χατζημωυσή

Αποτοξίνωση: μια παρεξηγημένη πρακτική. Ο όρος αποτοξίνωση χρησιμοποιείται ευρύτατα και αφορά συνήθως στη μερική αποτοξίνωση π.χ. όταν δεν τρώμε κρέας ή κάνουμε νηστεία ή πίνουμε μόνο νερό -όπως λανθασμένα προτείνουν κάποιοι- ή όταν κάνουμε αφαγία. Η έλλειψη όμως έστω και ενός θρεπτικού συστατικού ή κατηγορίας τροφίμου επιβραδύνει ή απενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού μας.

Για πρώτη φορά έχουμε ένα πρόγραμμα, με εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση, μέσω του οποίου ο οργανισμός προσλαμβάνει όλα τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά. Με προϊόντα από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς τοξίνες, σε συνδυασμό με τη μέθοδο της υδροθεραπείας του εντέρου. Το αποτέλεσμα είναι η αποβολή των «εγκατεστημένων» τοξινών, οδηγώντας το σώμα μας σε μια πλήρη κατάσταση ευεξίας και ενέργειας.

Σε ποιούς απευθύνεται η ολιστική αποτοξίνωση; Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους υγιείς ανθρώπους που επιζητούν την αποτοξίνωση, την ευεξία και την πρόληψη παθήσεων καθώς και σε ασθενείς ως συμπληρωματική αγωγή. Η διάρκεια του διατροφικού προγράμματος κυμαίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού από 1 έως 7 ημέρες. Η διάρκεια της υδροθεραπείας είναι 40 λεπτά (σε κάθε συνεδρία υδροθεραπείας παρέχεται και συμβουλευτική υποστήριξη).

Ένα παγκόσμιο πρωτοποριακό ιατρικό πρόγραμμα αποτοξινωτικής και βιολογικής προσέγγισης που επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες:

  • την αποφυγή πρόσληψης τοξικών ουσιών
  • τη μη παραγωγή τοξινών στο γαστρεντερικό σύστημα
  • την απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό